За нас

RIVAZONE е един от най-младите електронни магазини, които започват дейността си на българския пазар. Основана през 2010 г., компанията започва дейността си с надеждата да заеме лидерска позиция в страната.

Екип от професионалисти с дългогодишен опит във водещи международни компании в областта на софтуера, продажбите и бизнес администрацията се стреми да предостави най-добрите услуги, сравними с водещите световни практики.

Нашата цел е непрекъснато да разширяваме продуктовата гама. Залагаме на добри цени и перфектно обслужване, което да Ви мотивира да станете наши постоянни клиенти и дори да привлечете своите приятели за наши клиенти.

Купете това, което Ви е нужно на най-добрата цена, по всяко време, лесно, бързо, удобно, без да напускате работното място или дома си.

Всички стоки са подредени в основни категории, за да можете лесно и бързо да откриете това, от което се нуждаете. Изберете категория, разгледайте и купете. Помислете за времето и усилията, които можете да спестите!

За да може да пазарувате от rivazone.bg е необходимо да се регистрирате в сайта, като посочите данни за контакт и адрес на който ще получавате Вашите покупки. Стандартно както при всяка регистрация, така и в rivazone.bg се въвеждат име, адрес, град, пощенски код и, разбира се, държава. Тъй като rivazone.bg се грижи за сигурността на своите клиенти, данните за регистрация се въвеждат през криптирана връзка (https:// - това означава, че не може да се засече какви данни са въведени). Плащанията могат се извършват и с кредитна карта, като данни за нея се въвеждат в последната стъпка от процеса на регистрация.