Общи условия

Ривазоун при "Бомар България" ООД e търговското дружество със седалище и адрес на управление: гр. София, район „Левски-Г”, ул. „Поручик Г. Кюмюрджиев" 2-А, ЕИК 200279541, тел 0894 60 22 42;  e-mail: info@rivazone.bg, предоставящо посредством администрирания от него уебсайт www. rivazone.bg търговска информация, стоки и услуги.

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Бомар България” ООД от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на rivazone.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на rivazone.bg(с изключение на линка към настроящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".


АВТОРСКИ ПРАВА

Съдържанието и дизайнът на този уебсайт са обект на авторско право.

Никаква част от този уебсайт не може да бъде използвана частично или изцяло без изричното писмено разрешение на rivazone.bg. Ще ви бъдем благодарни да ни информирате за всяко използване на материали от този сайт в други уебсайтове.

Всеки един потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на системата, от първоначалното влизане в нея до напускането му, от който и да било виртуален фирмен щанд в нея.

Настоящите общи условия дават информация и съдържат правилата за работа и потребление на ресурсите на системата от всеки един потребител и/или търговец (доставчик).

 

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в rivazone.bg стоки, е необходимо първо да се регистрирате.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail и телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно при всяка отделна поръчка имате възможност да актуализирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на rivazone.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.


 ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от 9 до 18 часа, без събота и неделя . При финализиране на Вашата поръчка Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не могат да се променят от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. rivazone.bg има право да променя цените, обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените rivazone.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. rivazone.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

1. Една от или всички поръчани стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.

3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

4. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

2.Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от rivazone.bg банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.


ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.


 СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес.


ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки, предлагани в rivazone.bg, са предоставени от официални представители и вносители.