• Препарат за течовете в радиатора и блока Holts SEALit - 250 мл

Запушва течове в ДВИГАТЕЛИТЕ /блока, главата, гарнитура на главата, тапи на блока, гарнитура на водна помпа/ и РАДИАТОРИТЕ /радиатори, маркучи/.
Подходящ за всички видове антифриз. Няма нужда от източване или прочистване на охладителната система. Бърза за употреба формула „Сипи и продължи“. Доказано намалява корозията. Помага за предотвратяване на бъдещи течове.


Внимание: Не махайте капачката на радиатора/преливника преди пълното изстиване на двигателя.


Начин на употреба:
1. При ИЗКЛЮЧЕН и СТУДЕН двигател махнете капачката на радиатора/преливника.
2. Разклатете бутилката добре за поне 30 секунди, изсипете съдържанието в радиатора/преливника и при необходимост допълнете с антифриз. Поставете капачката*.
3. Включете двигателя и парното на максимум за 15-20 мин.без да форсирате. Когато двигателя достигне работна температура течовете ще спрат за няколко минути**.
4.Отново при изключен и студен двигател се уверете, че системата е пълна.
Бележки: Проверявайте системата редовно и допълвайте с антифриз, ако е необходимо. Не използвайте при замърсени или частично запушени радиатори. При липса на капачка е възможно да изсипете съдържанието директно през най-горния маркуч.


*при автомобили с до 7л антифриз използвайте половината от съдържанието в опаковката. Една опаковка е подходяща за автомобили с до 21л антифриз.
**ако продуктът е добавен към преливника/разширителя, може да е необходимо по-продължително време за работа, за да се въведе в системата и да спре теча.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Препарат за течовете в радиатора и блока Holts SEALit - 250 мл

  • Производители Holts
  • Модел 39
  • Наличност В наличност
  • 14,94 лв