• Препарат за керамичната защита на автомобили с черни бои Turtle Wax HS CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX - 500 мл

Супер хидрофобните и SiO2 (силициев диоксид) полимери в комбинация с акрилни полимери осигуряват повърхност, устойчива на химикали и отблъскваща водата. Оцветеният в черно полир и карнауба вакси придават черен блясък и дълбочина на цвета на автомобила, като прикриват леки несъвършенства по боята.

Начин на употреба: Измийте и подсушете автомобила. Разклатете опаковката добре. Не използвайте повече от указаното количество. Две впръсквания са достатъчни за един елемент (капак, врата, покрив…). Нанесете с чиста, сгъната микрофибърна кърпа. Оставете да изсъхне до мъгла. Използвайте отделна микрофибърна кърпа за да премахнете остатъците. При необходимост сгънете кърпата.

Забележка: Може да се използва върху джанти и екстериорни пластмасови части. Да не се използва върху гюруци на кабриолети. Оставете да се втвърди за 24 часа преди да измиете автомобила или да нанесете нов слой.

За да премахнете леки драскотини първо полирайте автомобила с HYBRID SOLUTIONS BLACK POLISH. Може да се използва с останалите продукти HYBRID SOLUTIONS WASH, WAX, DETAILER & COATONG.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Препарат за керамичната защита на автомобили с черни бои Turtle Wax HS CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX - 500 мл

  • Производители Turtle Wax
  • Модел FG53678
  • Наличност В наличност
  • 46,50 лв